Wat wil jij zien op Son en Breugel Nieuws in 2017?

Foto: Pixabay CC0

Ben jij kritisch of zit je vol goede ideeën? Dan horen wij vraag wat jij vindt van Son en Breugel Nieuws.

Wij luisteren graag naar onze lezers. Jullie mening is ontzettend belangrijk, want jullie zijn de mensen waar wij het voor doen. Daarom willen wij graag inzicht krijgen in wat jij vindt van de (on)geschreven content van Son en Breugel Nieuws en wat jij vindt van enkele leuke ideeën waar bij mee spelen.

Wil jij bijvoorbeeld meer sportnieuws lezen? Mogen de verschillende verenigingen binnen het dorp meer in de spotlight komen staan? Mis je nog iets in ons huidige aanbod aan content? Heb je misschien zelf een leuk idee waar wij werk van kunnen maken?

We hebben een enquête opgesteld die door iedereen vrijwillig en anoniem in te vullen is. De enquête, gemaakt in Typeform, stelt vragen over onze huidige aanbod aan content en geeft ruimte om zelf op- en aanmerkingen te maken. Met deze enquete weten wij hoe we Son en Breugel Nieuws moeten gaan vullen in het komende jaar om jullie nog beter van dienst te kunnen zijn.

De enquête is in te vullen op smartphone, tablet en computer. Probeer het ook eens in onze app, te downloaden in de App Store voor iOS en Google Play voor Android.

Klik hier om naar de enquête te gaan.


Schrijf je nu in voor de Afval Challenge 2017

en maak kans op een complete metamorfose ter waarde van 350 euro!

Schrijf je nu in voor de Afval Challenge 2017


Lees meer enquêtes

Reacties