Vier studenten zoeken viervoeters voor hun examenproject

Foto: Pixabay CC0

Vind jij ook dat het elke dag dierendag is? Neem dan 14 januari tussen 12:00 uur en 17:00 uur jouw leuke viervoeters mee naar de Bongerd voor een dagje verwennerij. Op deze dag zijn er verschillende activiteiten, waaronder een professionele fotosessie met je huisdier, een trimster en nog veel meer.

Wij (Daniek Kuipers, Ilona Sijnders, Jesse Scharff en Lotte van Santvoort) zijn 4 enthousiaste leerlingen van het MBO Helicon Helmond en we volgen de opleiding Dier & Gedrag. Wij organiseren een evenement voor ons examenproject. Op dit evenement zijn meerdere bedrijven aanwezig, waaronder een professionele fotograaf waar je met jouw huisdier op de foto kan en een trimster waarbij jouw huisdier gecheckt kan worden op bijvoorbeeld vachtverzorging. Er is een hondenmasseur en een konijnenfokker aanwezig, ook zijn er leuke standjes waar van alles te koop is voor je viervoeter.

poster-officieel


Schrijf je nu in voor de Afval Challenge 2017

en maak kans op een complete metamorfose ter waarde van 350 euro!

Schrijf je nu in voor de Afval Challenge 2017


Lees meer over viervoeters


Dit is een persbericht. Zelf ook een persbericht, advertorial of redactioneel stuk plaatsen op Son en Breugel Nieuws? Neem dan contact met ons op.

Reacties