Schrijf je nu in voor de Afval Challenge 2017

Foto: Pixabay CC0

Wordt 2017 jouw jaar waarin je eindelijk je overgewicht wil kwijtraken en naar een gezondere levensstijl wilt overgaan?

Son en Breugel Nieuws en SonSport Active Center hebben wederom de handen ineen geslagen om samen met jou de uitdaging aan te gaan, na het succes van de Afvalrace in 2016. Tijdens de race viel de hele groep in totaal meer dan 200 kilo af na vele uurtjes zweten en afzien, maar ook veel lol. De race heeft niet alleen de levens van de deelnemers veranderd, maar ook vriendschappen voor het leven gemaakt.

Schrijf je nu in voor de Afval Challenge 2017

Dit jaar doen we het echter iets anders. De persoonlijke begeleiding door SonSport, de voedingsadviezen van Puur In Balans en de leuke activiteiten blijven, maar dit jaar gaan we nog net iets verder. Wat we precies allemaal gaan doen, houden we nog even geheim. Vast staat dat deelname aan de Afval Challenge er voor gaat zorgen dat 2017 jouw jaar wordt. Voor degene die procentueel het meest afvalt hebben we zelfs een leuke verrassing: een complete metamorfose ter waarde van 350 euro!

Dus, wil jij

  • eindelijk de strijd winnen tegen de overtollige kilo’s;
  • onder professionele begeleiding van Personal Trainers onbeperkt sporten;
  • een stok achter de deur hebben;
  • jezelf gezonder en fitter voelen;
  • onder begeleiding van een voedingsconsulente je eetpatroon aanpakken?

Schrijf je dan nu in voor de Afval Challenge 2017! We starten 21 januari en inschrijven kan tot 20 januari. Let wel op: Vol is Vol!


Reacties