Love4music geeft gratis concert op 12 mei!!

Foto: Love4Music

Zaterdagavond 12 mei geeft Pop & Gospelkoor Love4Music een gratis concert in de Lambertuskerk in Veghel. In juli gaan zij een koorreis maken door het geboorteland van hun dirigent Dan Loredan en zij willen de inwoners van Meierijstad alvast een voorproefje geven.

Op 13 juli deze zomer vertrekken leden van het koor Love4music naar Roemenië om daar verschillende concerten te geven. Roemenië is het geboorteland van hun dirigent en voor hem zal dit een zeer speciale reis worden.

Het eerste concert zal op zaterdag 14 juli plaatsvinden in de imposante Basiliek Maria Radna in Lipova (zie foto). Op zondagmorgen zullen ze tijdens de viering de muzikale ondersteuning verzorgen in deze basiliek. Ze vervolgen hun weg daarna naar de stad Brasov waar ze op verschillende plekken een optreden zullen verzorgen.

Love4Music

Concert 12 mei a.s.

Bent u ook benieuwd naar hun pop- en gospelnummers? Kom dan zaterdagavond 12 mei om 20.00 uur naar de Veghelse Lambertuskerk. Zij geven dan een optreden met de mooiste nummers uit hun repertoire.

De entree is gratisen na afloop staat de koffie en thee voor u klaar.

Mocht u hen financieel willen steunen dan is daar tijdens het concert alle gelegenheid voor. Bent u verhinderd dan is een bijdrage ook altijd welkom op banknummer: NL47 RABO 0153 3231 32 t.n.v. Stichting Jokola, o.v.v. Love4music Roemeniëreis.

Heel graag tot zaterdag 12 mei. Iedereen is welkom, er is muziek voor jong en oud.

Bron: Meierijstad Nieuws