Inspirerend zondagmiddagconcert op Ekkersrijt bij de Donjon

Foto: Google Maps

Op zondagmiddag 9 juli aanstaande geeft het Fanfareorkest van Muziekvereniging Wilhelmina Eindhoven een openluchtconcert bij de Donjon op de Meubelboulevard Ekkersrijt in Son & Breugel.

Al sinds de oprichting van Wilhelmina was er een hechte band met het familiebedrijf Prijt en werd er in de beginperiode zelfs in de zaak aan de Frederiklaan zowel vergaderd als gemusiceerd bij bijzondere gelegenheden.

Dit jaar hoopt De Donjon van Prijt’haar 100 jarig jubileum te vieren en in het kader daarvan leek het een mooie gedachte deze muzikale relatie weer nieuw leven in te blazen. In de 100 jarige geschiedenis van Prijt loopt, naast de zakelijke meubellijn, niet alleen deze muzikale lijn maar werden 100 jaar geleden op zondag de stoelen ook aan de kant gezet voor een kerkelijke bijeenkomst van bezinning. In die traditie leek het aardig om op de zondagmiddag, waarin de zaak normaliter niet open is, een fraai inspirerend concert te laten geven door Muziekvereniging Wilhelmina afgesloten met een kort bezinnend woordje.

Daarna ben je van harte uitgenodigd voor een hapje en een drankje. Van harte welkom dus op zondag 9 juli voor dit gratis concert als muzikale opmaat voor ons 100 jarig jubileum.

Dit is een persbericht. Zelf ook een persbericht, advertorial of redactioneel stuk plaatsen op Son en Breugel Nieuws? Neem dan contact met ons op.


Download nu de gratis Son en Breugel Nieuws app voor iOS en Android.

Download nu de app van Son en Breugel Nieuws voor iOS in de App Store Download nu de app van Son en Breugel Nieuws voor Android in Google Play