Eindhovense Fietsdriedaagse 2018: 7 t/m 9 Augustus

Foto: TC Woensel

Toerclub Woensel organiseert van dinsdag 7t/m donderdag 9 Augustus de bekendeEindhovense Fiets-3-daagse. Er zij weer mooie routes uitgezet door het Brabantse land (Meierij & Kempen) over verharde wegen zodat ook scootmobielen mee kunnen doen.

U krijgt een routebeschrijving uitgereikt en alle routes zijn duidelijk uitgepijld, en de mensen die in het bezit zijn van een GPS kunnen de ritten downloaden op de site van TC Woensel. ( www.tcwoensel.nl)
Onderweg is er de mogelijkheid om te picknicken en te genieten van het Brabantse landschap. Halverwege de routes is er ook een rust / controleplaats opgenomen. Op deze pauze plaatsen zijn oplaadpunten voor e-bikes aanwezig

Elke dag maakt u kans op een van de vele leuke prijzen te winnen met onze Tombola. Diegene die 3 dagen inschrijven maken kans de hoofdprijs (een fiets) te

Deelnemers kunnen kiezen uit 3 afstanden: ca 40, 50 en 75 kilometer..
De tochten staan open voor de gewone en jeugdige fietser, maar ook voor ligfietsers, scootmobielers, tandemrijders, E-bike en de racefiets zijn van harte welkom.

De vertrek en aankomst locatie is bij Paviljoen ‘Op Noord’ Oude Bosschebaan 11 5624AA Eindhoven-Noord. Hier is ook voldoende gratis parkeerplaats en fietsen kunnen worden gestald in de bewaakte fietsenstalling.

Inschrijven is mogelijk iedere dag van 9.00 tot 13.00 uur de sluitingstijd is 17.00 uur.
Een of 2 dagen meedoen kan ook. Maatregelen bij “pech onderweg” of EHBO zijn voorzien op diverse routes. Inschrijfgeld is inclusief een versnapering voor onderweg, een lot voor de tombola met als hoofdprijs een fiets voor de deelnemers die voor 3 dagen inschrijven , en u krijgt een route beschrijving, alle afstanden kunnen ook met de GPS worden gereden.

Inschrijfgeld: € 7,- voor 3 dagen € 3,- voor 1 dag
NTFU-leden: € 5,- voor 3 dagen € 2.50 voor 1 dag
Kinderen tot 12 jaar kunnen onder begeleiding van ouders of opa en oma gratis meefietsen.

Inlichtingen

Nog meer informatie nodig? Herman Deiling tel. 06 19795925

Voor alle info ook voor het downloaden van de routes kijk op de site: www.tcwoensel.nl