Bezoekers van de seniorenmiddag in de watten gelegd

Foto: Son en Breugel Nieuws

De ouderen van Son en Breugel werden tijdens de seniorenmiddag vermaakt door talent van eigen bodem.

De seniorenmiddag is een zittingsavond met een programma dat aangepast is voor de doelgroep. Weg zijn de beats en andere flitsende optredens. Dit om plaats te kunnen maken voor bijvoorbeeld Nancy van Heeswijk als de Zangeres Zonder Faam boordevol liedjes uit de jeugd van de senioren. Ook kreeg het jongere grut van carnavalsvereniging de Dommelsoppers en dansvereniging Avanti te kans om op het podium van de tent voor groot publiek te dansen. Het smartlappenkoor Rawazzi was ook aanwezig om een podiumvullend optreden te geven.

Maar veel elementen uit de zittingsavond kwamen natuurlijk gewoon terug. De schunnige grappen van Rob Verschuren vonden gretig aftrek, evenals de act van Ff Anders. Aris Weel liet de senioren inhaken met zijn zangkunsten.

De jaarlijkse eregast was niemand minder dan Jan Janssen, de voormalig wielrenner. Voor het publiek behoefde Jan Janssen geen introductie, als winnaar van onder andere de ronde van Frankrijk (in 1968), de ronde van Spanje (1967) en de wereldkampioenschappen (in 1964). Jan Janssen vertelde over zijn leven nadat hij van de fiets stapte, over het vitaal blijven als voormalig topsporter, het leven als beroemdheid en zijn ridderschap. Een genot om naar te luisteren en voor het aanwezige publiek een geweldige ervaring.


In plaats van dit bericht liever jouw nieuwsbericht gelezen?

Hier had jouw nieuwsbericht kunnen staanWij zitten klaar om je berichtje te ontvangen en waar nodig te helpen om jouw bericht perfect te maken voor publicatie.


Lees meer over carnaval

Dossier: Carnaval

Reacties