Asfalteringswerkzaamheden

Foto: CC0

Van 25 juni tot en met 7 juli worden op verschillende plaatsen in het dorp onderhoudswerkzaamheden aan het asfalt uit gevoerd.

Het aanbrengen van asfalt is weersafhankelijk. Afhankelijk van de weersomstandigheden kan het zijn dat de werkzaamheden verschoven moeten worden. De werkzaamheden zijn verschillend van omvang; van reparatie van wegdelen tot het vernieuwen van de gehele deklaag. De werkzaamheden worden op locatie met vooraankondigingsborden aangegeven en direct aanwonenden worden per bewonersbrief geïnformeerd.
Het gaat om de volgende wegen
Hoogenberg, Geuzenberg, Fonteinberg, Muizenberg, P-plaats Plus, Vogezenlaan, Alpenlaan, Karpatenlaan, Oerrallaan, Parelmoervlinderlaan, Spanvlinderlaan, Argusvlinderlaan, Heivlinderlaan, Satijnvlinderlaan, Maanvlinderlaan, Zandstraat (zijstraat school) en de Potjesberg.
Ruysdaelstraat 
Van 9 juli tot 17 augustus (in de schoolvakantie) wordt de Ruysdaelstraat opnieuw ingericht en van betonklinkers voorzien volgens de definitieve inrichting voor deze straat. De bewoners van aangrenzende zijstraten worden per bewonersbrief geïnformeerd over de details.