Contact

Natuurlijk zijn er verschillende manieren om contact op te nemen met de redactie van Son en Breugel Nieuws.

Wil je ons iets melden,heb je een tip of je wilt een vraag stellen? Facebooken, Twitteren of mailen, het maakt niet uit. Doe het op de manier waarop jou dit het beste uitkomt.

Nieuws en tips

Heeft jouw bedrijf, vereniging, stichting etc. nieuws te melden? Dan ontvangen wij die graag. Houd hierbij rekening met de volgende aanleverspecificaties:

  • Schrijf kort en bondig
  • Gebruik alleen hoofdletters aan het begin van de zin (geen woorden of zinnen in enkel hoofdletters)
  • Platte tekst aanleveren zónder opmaak (geen uitroeptekens, geen punt in kop etc.)
  • Schrijf altijd in de 3e persoon: hij/zij/het (dus nooit in de 1e persoon of wij/ik-vorm)

De redactie behoudt zich het recht voor artikelen niet te plaatsen, dan wel te redigeren of in te korten. De eindverantwoording voor een artikel berust geheel bij de auteur. De redactie neemt geen verantwoordelijkheid voor de betrouwbaarheid en veiligheid van de tekst.

Aanleveren beeldmateriaal

  • Foto’s als bijlage aanleveren zonder deze in een Word- of PDF bestand te plaatsen;
  • Graag horizontale foto’s aanleveren;
  • Indien beschikbaar de foto’s aanleveren in jpg-formaat en niet al te hoge resolutie. (Afmeting minimaal 800×450 pixels/verhouding 16:9);
  • Vermeld bij de foto wie de fotograaf is.

Foto’s dienen met toestemming van de fotograaf aangeleverd te worden en expliciet vermeldt te worden. Indien geen toestemming is verleend kunnen foto’s niet geplaatst worden. Alle auteursrechten en databankrechten van de inhoud van Son en Breugel Nieuws worden uitdrukkelijk voorbehouden.

Social Media

Alle nieuwsberichten worden verspreid via onze social media kanalen zoals TwitterFacebook en staan een dag later in onze nieuwsbrief. Klik op de linkjes en volg ons & retweet, like ons en deel.

Adverteren

Son en Breugel Nieuws is niet compleet zonder advertenties van winkeliers, winkeliersverenigingen, netwerkclubs, bedrijven en instellingen uit onze gemeente. Kijk voor de mogelijkheden op onze advertentiepagina.

Evenementen

Wil je een evenement aanmelden voor onze agenda? Dat kan via deze speciale pagina. Heb je een commercieel evenement? Vraag naar de mogelijkheden voor promotie via de advertentiepagina.

Disclaimer

Son en Breugel Nieuws is zeer zorgvuldig in de samenstelling en het beheer van haar website. Voor mogelijke onjuistheid en/of onvolledigheid van de hierin verstrekte informatie kan Son en Breugel Nieuws geen aansprakelijkheid aanvaarden, evenmin kunnen aan de inhoud van dit bericht rechten worden ontleend.

Son en Breugel Nieuws

Neem contact op